Touristik Label - 719MN03: sat Izvoru Mureşului - Vf. Arama Neagră - sat Izvoru Mureşului

Circuitul Izvorul Geografic al Mureșului
Traseul 3 Punct Albastru este un traseul în circuit de acces la izvorul geografic al Mureşului, situat la cca. 1350 m altit. pe versantul SV al Munților Giurgeului, în apropiere de Vf. Arama Neagră / Muntele Negru (Fekete Rez în maghiară). Priveliști spre versanții abrupți dinspre Valea Oltului ai Hășmașului Mare, munții Ciucului și Depresiunea Ciucului.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
12,80km
Durată
~5:45h
Urcare
709m
Coborâre
709m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

De la Complexul Naţional de Sport Izvoru Mureşului pornim spre gara CFR, iar după ce trecem căile ferate o luăm la dreapta. După 90 m o luăm la stânga, apoi iar la stânga, iar după alţi 130 m o luăm prima la dreapta pe un drum de pământ ce ne scoate din staţiune. La următoarea intersecţie în care...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

sat Izvoru Mureşului (Complexul Naţional de Sport) - Vf. Arama Neagră - Poiana Arama Neagră - sat Izvoru Mureşului (Complexul Naţional de Sport)

Descriere

Traseul 3 PA este circuitul Izvorului geografic al Mureșului cu pornire și sosire în stațiunea Izvoru Mureşului. Este un traseu relativ ușor, cu câteva pante abrupte și porțiuni alunecoase, cu aprox 700 m difere...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

sat Izvoru Mureşului - Vf. Arama Neagră - sat Izvoru Mureşului în Harghita, Giurgeu - Hăşmaş este un traseu de Drumeţie mediu.
0
0 voturi

Comentarii

imaginea utilizatorului maghorus

Foarte fain traseul, dar marcajul slab, pe alocuri.
Completed Checkbox: 

Comentariul dumneavoastră