TERMENI ŞI CONDIŢII

Ne rezervăm dreptul de a face modificări în conţinutul şi aspectul site-ului, inclusiv în ceea ce priveşte produsele şi serviciile pe care le oferim prin intermediul acestuia, fără a vă anunţa în prealabil despre aceste modificări.

Chiar dacă la realizarea acestui site s-au luat toate măsurile pentru a preveni greşeli în descrierea servicilor sau prezentarea produselor, pot totuşi să se strecoare anumite greşeli. Pentru toate acestea, firma Schubert & Franzke SRL nu poate fi trasă la răspundere.

Pentru corectitudinea conţinutului redacţional al link-urilor externe sau informaţiile oferite de către acestea, societatea Schubert & Franzke SRL nu este răspunzătoare.

Conţinutul acestui site, grafica, textele, fişierele video sau audio, fotografiile, softul şi bazele de date, ca şi orice alte materiale postate pe site, sunt protejate de legea dreptului de autor şi sunt proprietatea Schubert & Franzke SRL.

Orice utilizator are posibilitatea de a incarca pe acest site fotografii, texte si trasee montane, utilizatorul purtând întreaga răspundere pentru aceste date şi fotografii. Firma Schubert & Franzke SRL  recunoaste si respecta dreptul de proprietate intelectuala al titularului/autorului fotografiilor si informatiilor incarcate pe acest site.

Utilizatorul este obligat sa incarce numai fotografii, texte si trasee montane asupra carora detine dreptul de proprietate intelectuala. In cazul in care utilizatorul nu detine dreptul de proprietate asupra fotografiilor si informatiilor incarcate pe acest site, utilizatorul care a procedat la incarcarea acestora, poarta intreaga raspundere pentru incarcarea efectuata.

Ca urmare a acceptarii acestor termeni si conditii, utilizatorul (persoana titulara a  dreptului de autor asupra fotografiilor, textelor si traseelor montane incarcate) isi da acordul expres in sensul  utilizarii gratuite viitoare de catre Firma Schubert & Franzke SRL  a acestora (prin aducere la cunostinta publica, reproducere, modificare, multiplicare, comercializare, etc) in site-uri, produse print si online, fara ca aceasta utilizare sa conduca la schimbarea titularului dreptului de proprietate intelectuala. 

Societatea Schubert & Franzke SRL este certificată ISO 9001:2008 de Tuv Austria prin numărul de înregistrare 20 100 82003209 şi garantează conformitatea produselor oferite spre comercializare în respectarea Legii 449/2003.

Informaţii privind exercitarea dreptului de retragere

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract si de a returna produsele , fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Produsele vor fi returnate de către dvs. în starea în care au fost primite de la societatea Schubert & Franzke SRL. 
Perioada de retragere si de returnare a produselor expiră după 14 zile începând de la data la care dumneavoastră sau o parte terţă indicată de dumneavoastră (alta decât transportatorul) intra în posesia fizică a produselor.
Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să informati societatea SC Schubert & Franzke SRL in scris prin poştă pe adresa Str. Plopilor, nr. 83, Cluj-Napoca, Jud. Cluj, fax 0264.428.611 sau e-mail office@schubert-franzke.ro cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract si de a returna produsele.
Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecinţele retragerii

Dacă vă retrageţi, societatea Schubert & Franzke SRL va ramburzeaza orice sumă pe care a primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de societatea Schubert & Franzke SRL, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care transmiteti informarea cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.
Sumele va vor fi rambursate folosindu-se aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.
Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.
Expediaţi produsele pe adresa societatii Schubert & Franzke SRL, Str. Plopilor, nr. 83, Cluj-Napoca, Jud. Cluj, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
In respectarea OUG 34 din 2014, va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.
 

Sesizările cu privire la produsele neconforme/alte produse decât cele comandate/produse lipsă, trebuie comunicate societății SCHUBERT&FRANZKE SRL în scris (pe adresa de e-mail office@schubert-franzke.ro), în termen de maxim 24 de ore la livrarea produselor către dvs., și vor fi însotite de dovada aferentă (poze cu coletul sau produsele distruse total sau parțial). În cazul în care sesizarea este justificată, în funcție de opțiunea SC SCHUBERT&FRANZKE SRL, veți returna produsele neconforme, în modalitatea de livrare aleasă de către societatea SCHUBERT&FRANZKE SRL, făra costuri suplimentare pentru dvs. Ulterior returnării produselor neconforme (daca este cazul),  SC SCHUBERT&FRANZKE SRL vă livreaza, în cel mai scurt timp, fără costuri suplimentare pentru dvs. produsele conforme/produsele lipsă din comanda dvs. inițială, fără costuri suplimentare pentru dvs.

Procesatorul de plăți Eu Platesc.ro, a cărei platforma este implementată pe site, nu are nici un fel de obligație sau răspundere privitoare la livrarea produselor comandate societății SCHUBERT&FRANZKE SRL, conformitatea produselor/serviciilor oferite de către societatea SCHUBERT&FRANZKE SRL  sau returnarea produselor primite de la societatea SCHUBERT&FRANZKE SRL.

Pentru informatii suplimentare sau neclaritati cu privire la returnarea produselor, va rugam sa ne contactati la datele de contact afisate pe site-ul www.muntii-nostri.ro.