TERMENI ŞI CONDIŢII

TERMENI ŞI CONDIŢII

Ne rezervăm dreptul de a face modificări în conţinutul şi aspectul site-ului, inclusiv în ceea ce priveşte produsele şi serviciile pe care le oferim prin intermediul acestuia, fără a vă anunţa în prealabil despre aceste modificări.

Chiar dacă la realizarea acestui site s-au luat toate măsurile pentru a preveni greşeli în descrierea servicilor sau prezentarea produselor, pot totuşi să se strecoare anumite greşeli. Pentru toate acestea, firma Schubert & Franzke SRL nu poate fi trasă la răspundere.

Pentru corectitudinea conţinutului redacţional al link-urilor externe sau informaţiile oferite de către acestea, societatea Schubert & Franzke SRL nu este răspunzătoare.

Conţinutul acestui site, grafica, textele, fişierele video sau audio, fotografiile, softul şi bazele de date, ca şi orice alte materiale postate pe site, sunt protejate de legea dreptului de autor şi sunt proprietatea Schubert & Franzke SRL.

Orice utilizator are posibilitatea de a incarca pe acest site fotografii, texte si trasee montane, utilizatorul purtând întreaga răspundere pentru aceste date şi fotografii. Firma Schubert & Franzke SRL  recunoaste si respecta dreptul de proprietate intelectuala al titularului/autorului fotografiilor si informatiilor incarcate pe acest site.

Utilizatorul este obligat sa incarce numai fotografii, texte si trasee montane asupra carora detine dreptul de proprietate intelectuala. In cazul in care utilizatorul nu detine dreptul de proprietate asupra fotografiilor si informatiilor incarcate pe acest site, utilizatorul care a procedat la incarcarea acestora, poarta intreaga raspundere pentru incarcarea efectuata.

Ca urmare a acceptarii acestor termeni si conditii, utilizatorul (persoana titulara a  dreptului de autor asupra fotografiilor, textelor si traseelor montane incarcate) isi da acordul expres in sensul  utilizarii gratuite viitoare de catre Firma Schubert & Franzke SRL  a acestora (prin aducere la cunostinta publica, reproducere, modificare, multiplicare, comercializare, etc) in site-uri, produse print si online, fara ca aceasta utilizare sa conduca la schimbarea titularului dreptului de proprietate intelectuala. 

Site-ul contine atat date si informatii preluate din hartile OSM (OpenStreetMap) si imagini satelitare oferite de Bing, © 2022 Microsoft Corporation, Earthstar Geographics SIO, cat si date si informatii introduse de catre Schubert & Franzke SRL.

Schubert & Franzke SRL nu detine dreptul de proprietate intelectuala asupra hartilor OSM (OpenStreetMap) si nici asupra imaginilor satelitare oferite de Bing, © 2022 Microsoft Corporation, Earthstar Geographics SIO.

Hartile OSM contin date, informatii si trasee introduse si modificate de persoane fizice si juridice terte.

Schubert & Franzke SRL exclude orice angajare a raspunderii pentru:

  • datele si informatiile preluate in site din hartile OSM;
  • imaginile satelitare oferite de Bing, © 2022 Microsoft Corporation, Earthstar Geographics SIO
  • modificarile (continut, grad de periculozitate, etc) realizate de catre persoanele fizice si juridice asupra traseelor introduse in hartile OSM si in imaginile satelitare oferite de Mapbox
  •  traseele preluate de utilizatori in contul lor de la alti utilizatori Muntii Nostri sau din alte surse externe si folosite in site pentru orientare si navigare

De asemenea, situaţia pe teren se poate modifica în timp, uneori de la o săptămână la alta. Drumurile şi potecile pot deveni temporar sau permanent mai dificile sau chiar impracticabile tehnic sau interzise accesului, pot apărea noi drumuri şi poteci, poate creşte riscul de parcurgere, se poate modifica regimul juridic sau starea lor. La fel şi în cazul cabanelor şi refugiilor, marcajelor şi altor elemente de interes turistic. Se modifică, uneori rapid şi imprevizibil, şi legislaţia şi interpretarea acesteia, competenţele unor autorităţi şi proprietarii sau administratorii unor drumuri, terenuri sau clădiri. De aceea, autorul şi editorul hărţii, în ciuda eforturilor de cât mai bună documentare, nu îşi poate asuma răspunderea pentru acurateţea şi actualitatea infomaţiilor şi deci pentru practicabilitatea şi caracterul drumurilor şi potecilor figurate pe hartă şi a traseelor recomandate sau consemnate pe hartă. Utilizatorii trebuie sa aibă echipamentul, cunoştinţele, antrenamentul şi experienţa necesară parcurgerii traseelor recomandate sau evidenţiate pe hartă sau planificate cu ajutorul ei, trebuie să cunoască şi să respecte normele de siguranţă specifice formei în cauză de turism activ sau sport montan, ţinând cont de prognozele meteo, de incertitudinile şi riscurile obiective specifice zonelor montane sau naturale în general, respectiv drumurilor publice, de caracterele grupului şi alte elemente, şi să fie pregătiţi pentru situaţii neprevăzute. Trebuie să se intereseze cu privire la situaţia de pe teren şi evoluţiile recente inclusiv în materie de amenajari, reguli şi evenimente, să cunoască şi să respecte legislaţia rutieră, cea silvică şi de arii naturale protejate şi alte norme aplicabile în funcţie de traseele, zonele vizate şi activităţile desfăşurate, neputând considera autorul sau editorul hărţii ca raspunzător pentru eventuale accidente sau incidente produse sau suferite.

Societatea Schubert & Franzke SRL este certificată ISO 9001:2008 de Tuv Austria prin numărul de înregistrare 20 100 82003209 şi garantează conformitatea produselor oferite spre comercializare în respectarea Legii 449/2003.

Informaţii privind exercitarea dreptului de retragere

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract si de a returna produsele , fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Produsele vor fi returnate de către dvs. în starea în care au fost primite de la societatea Schubert & Franzke SRL. 
Perioada de retragere si de returnare a produselor expiră după 14 zile începând de la data la care dumneavoastră sau o parte terţă indicată de dumneavoastră (alta decât transportatorul) intra în posesia fizică a produselor.
Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să informati societatea SC Schubert & Franzke SRL in scris prin poştă pe adresa Str. Plopilor, nr. 83, Cluj-Napoca, Jud. Cluj, fax 0264.428.611 sau e-mail office@schubert-franzke.ro cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract si de a returna produsele.
Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecinţele retragerii

Dacă vă retrageţi, societatea Schubert & Franzke SRL va ramburzeaza orice sumă pe care a primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de societatea Schubert & Franzke SRL, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care transmiteti informarea cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.
Sumele va vor fi rambursate folosindu-se aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.
Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.
Expediaţi produsele pe adresa societatii Schubert & Franzke SRL, Str. Plopilor, nr. 83, Cluj-Napoca, Jud. Cluj, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
In respectarea OUG 34 din 2014, va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.
 

Sesizările cu privire la produsele neconforme/alte produse decât cele comandate/produse lipsă, trebuie comunicate societății SCHUBERT&FRANZKE SRL în scris (pe adresa de e-mail office@schubert-franzke.ro), în termen de maxim 24 de ore la livrarea produselor către dvs., și vor fi însotite de dovada aferentă (poze cu coletul sau produsele distruse total sau parțial). În cazul în care sesizarea este justificată, în funcție de opțiunea SC SCHUBERT&FRANZKE SRL, veți returna produsele neconforme, în modalitatea de livrare aleasă de către societatea SCHUBERT&FRANZKE SRL, făra costuri suplimentare pentru dvs. Ulterior returnării produselor neconforme (daca este cazul),  SC SCHUBERT&FRANZKE SRL vă livreaza, în cel mai scurt timp, fără costuri suplimentare pentru dvs. produsele conforme/produsele lipsă din comanda dvs. inițială, fără costuri suplimentare pentru dvs.

Procesatorul de plăți Eu Platesc.ro, a cărei platforma este implementată pe site, nu are nici un fel de obligație sau răspundere privitoare la livrarea produselor comandate societății SCHUBERT&FRANZKE SRL, conformitatea produselor/serviciilor oferite de către societatea SCHUBERT&FRANZKE SRL  sau returnarea produselor primite de la societatea SCHUBERT&FRANZKE SRL.

Pentru informatii suplimentare sau neclaritati cu privire la returnarea produselor, va rugam sa ne contactati la datele de contact afisate pe site-ul www.muntii-nostri.ro.