Touristik Label - 1602MB19: Lacul de Acumulare Gozna - Lindenfeld - Nemanu Mare - Lacul de Acumulare Gozna

Circuit Lacul Gozna - Lacul Secu - Lacul de Acumulare Breazova
Traseul 19 propune un circuit cicloturistic în forță pe culmile fragmentate din nordul Munţilor Semenic, vizitând Lacurile Gozna, Secu și Breazova, cu popas în „satul fantomă” Lindenfeld (părăsit), întemeiat de etnici germani pe culmile golaşe ale dealurilor situate deasupra bazinului văii Timișului, cel mai mare râu din Banat.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
56,20km
Urcare
2083m
Coborâre
2083m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Prin Valea Bârzavei pe lângă lacurile Gozna, Breazova şi Secu, apoi pe culmea Muntelui Semenic spre „satul fantomă” Lindenfeld - o tură excelentă care are de toate: locuri încărcate de istorie, minunăţiile şi sălbăticia naturii şi moştenirea industrială ce a îmbogăţit aceste locuri. De la Lindenf...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Lacul de Acumulare Gozna - Cantonul forestier Groposu - Lindenfeld - Nemanu Mare - Lacul de Acumulare Breazova - Lacul de Acumulare Gozna

Descriere

Traseul 19 este un circuit pe culmile golaşe ale dealurilor de pe cumpăna apelor din Munţii Semenic, vizitând Lacurile Secu și Breazova. Un parcurs solicitant, cu peste 4000 m diferențe de nivel, pe cca. 56 km. Alt. max. se înregistrează în Masivul Neman (1124 m).

Stațiunea Văliug-Crivaia e...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Lacul de Acumulare Gozna - Lindenfeld - Nemanu Mare - Lacul de Acumulare Gozna în Caraş-Severin, Banat Ciclist este un traseu de Ciclism mediu.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră