Munții Noștri, planifică-ți turele și navighează fără semnal.

Abonează-te și ai acces la BENEFICIILE PREMIUM
Vezi pe hartă
Cadoul nostru pentru primăvara 2022 este Harta de cicloturism "Trasee cu Bicicleta în Bucovina". Traseele de bicicletă au fost parcurse între anii 2018-2020, în colaborare cu Salvamont Vatra Dornei. Harta a fost tipărită în 2021. Te invităm să le descoperi în aplicație și să-ți planifici turele MTB pentru sezonul cald încă de pe acum.
La 6 hărți achiziționate, primești 3 luni de Explorator gratuit. *campanie valabilă în perioada 1-3 martie 2022 **dacă ai un cont activ în aplicație, abonamentul se prelungește cu 3 luni GRATUIT ***dacă nu ai mai avut cont activ în aplicație, primești 3 luni GRATUIT în contul NOU creat la achiziția hărților
Vești bune pentru iubitorii de Natură din zona Clujului și nu numai. Am introdus în aplicație track-urile aferente hărții de drumeție MN 28 Masivul Feleacu, hartă care propune 18 trasee de drumeție, alergare, MTB și educative (tematice) în zona Dealurile Feleacului, respectiv în Pădurea Mănăștur, Făgetul Clujului, Lacul Micești, Tureni, Sălicea, Cetatea Fetei etc. Cărări faine!

Două zile în Cozia - tura de toamnă perfectă

O drumeție de toamnă în Masivul Cozia aflat pe Valea Oltului este ocazia perfectă pentru a admira minunatele culori calde ale pădurii toamna.
Vezi pe hartă