Touristik Label - 125MN02: Poiana Mărului - Pietrele lui Scorilo - Complexul Turistic Muntele Mic

Legătura Poiana Mărului - Muntele Mic, pe la Pietrele lui Scorilo
Traseul 2 Bandă Albastră este traseul de creastă ce străbate Muntele Mic dinspre Staţiunea Poiana Mărului, trecând prin locurile unde se spune că dacii vânau și se rugau: Pietrele lui Scorilo. Priveliști spre Poiana Mărului, Şaua Iepii, Muntele Ţarcu şi Muntele Mic.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
uşor
Distanţă
9,90km
Durată
4:15-5:00h
Urcare
1177m
Coborâre
340m

Tabs

Indicaţii de orientare

Traseul porneşte de la ieşirea din Staţiunea Poiana Mărului şi urmărim drumul forestier de pe malul drept al Scorilei pe o distanţă de 1 km. La intrarea într-o zonă de defrişare şi lăstăriş, părăsim drumul şi urmărim poteca din stânga care urcă în serpentine Culmea Băloiu-Scorila. De la cota 1000...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Poiana Mărului - Pietrele lui Scorilo - Complexul Turistic Muntele Mic

Descriere

Traseul 2 BA face legătura între stațiunea Poiana Mărului și Complexul Turistic Muntele Mic, vizitând Pietrele lui Scorilo. Un traseu destul de solicitant, cu peste 1000 m diferențe de nivel, în...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Observații

Marcaje rare în zona de păşune alpină. De asemenea, în zona de defrişare de la cota 1400 sunt probleme de orientare datorită tăierii copacilor cu marcaj şi a distrugerii potecilor. De asemenea, la întoarcere, în Poiana Boboraţei, intrarea în pădure este greu vizibilă.

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Poiana Mărului - Pietrele lui Scorilo - Complexul Turistic Muntele Mic in Caraş-Severin, Godeanu - Ţarcu - Muntele Mic is an uşor Drumeţie trail.

Etichete

0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră