Touristik Label - 1005MN26: Valea Azugii - Drumul lui Ceauşescu - La Susai Mountain Resort

Legătura Valea Azugii - La Susai, pe Drumul lui Ceauşescu
Traseul 26 Triunghi Albastru face legătura între Valea Azugii și La Susai Mountain Resort, pe poteca (pietruită parțial) denumită Drumul Lui Ceaușescu. Se poate aborda un traseu mai lung MTB, dacă se pornește din Azuga, însoțind Valea Azugii, cu obiective ca Păstrăvăria Limbășel, mici căderi de apă și perspective excelente (cu poteci de abordare) spre Munții Neamțului (cu vârfurile Cazacu, Unghia Mare, Ştevia, Neamțului ori Paltinu).
0

Trail Details [ro]

Dificultate
uşor/mediu
Distanţă
3,20km
Durată
1:15-1:30h
Urcare
260m
Coborâre
15m

Tabs

Indicaţii de orientare

Din Valea Azugii, ne întoarcem pe un drum secundar şi găsim intrarea în traseu. Urcăm pe poteca pietruită, în serpentine, până la o poiană/tăietură, de unde continuăm pe aleea pietruită de pe muchia împădurită până în poiana La Susai Mountain Resort.

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Valea Azugii - Drumul lui Ceauşescu - La Susai Mountain Resort

Descriere

 

Traseul 26 TA leagă Valea Azugii de cabana La Susai Mountain Resort, pe Drumul Lui Ceaușescu. Un traseu relativ ușor, cu aprox 250 m diferențe de nivel, în cca. 1.5 - 2 h de drumeți...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Valea Azugii - Drumul lui Ceauşescu - La Susai Mountain Resort in Braşov, Prahova, Postăvaru, Piatra Mare, Baiului is an uşor/mediu Drumeţie trail.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră