Touristik Label - 908MN11: Șesuri - Cabana Fântâna Stanchii - Băile Borșa

Legătura Șesuri - Băile Borșa, pe la Cabana Fântâna Stanchii
Traseul 11 Punct Roșu face legătura între localitatea Șesuri și Băile Borșa, străbătând drumuri forestiere accesibile și pentru cicloturism, în ținutul cocoșului de mesteacăn. Priveliști frumoase spre văile înconjurătoare, Cornu Nedeii, Muntele Cearcănu și Vf. Strungi. Primul sector străbate zone de tăieturi unde orientarea se face dificil.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
27,71km
Durată
10:00-12:00h
Urcare
1042m
Coborâre
1310m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Traseul pornește din Șesuri, de la intersecţia unui drum forestier cu drumul naţional DN18. Urmăm acest drum forestier cu atenţie (există multe drumuri laterale forestiere care-l intersectează), depășim un canton silvic, apoi o construcţie de lemn și continuăm pe acest drum forestier principal pâ...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Șesuri - Valea Fântânelelor - Vârful Sălășinurile - Gura Obcinii - Cabana Fântâna Stanchii - Dealul Bucăţi - Fosta Mină Burloaia - Valea Ţâsla - Băile Borșa (sensul giratoriu)

Descriere

 

Traseul 11 PR leagă localitatea Șesuri de Băile Borșa, în majoritate pe drumuri forestiere și de tractor, cu vederi spre împrejurimi.  Un traseu lung, solicitant, cu aprox. 100...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Observații

Marcaj extrem de rar și șters de la Șesuri pâna la sfârșitul Văii Fântânelelor, marcaj inexistent în zona de defrișări, bun pe porţiunea de la Cabana Fântâna Stanchii până la Dealul Bucăţii.

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Șesuri - Cabana Fântâna Stanchii - Băile Borșa în Suceava, Maramureş, Maramureşului este un traseu de Drumeţie mediu.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră