Touristik Label - 1602MB25: Poarta Orientală(Domaşnea) - Bogîltin - Dobraia - Podul Ţăsna(Valea Cernei)

Traversare Domaşnea - Bogîltin - Dobraia - Podul Ţăsnei
Traseul 25 propune o traversare în forță între bazinele văilor Domaşnea și Cernei, peste culmi din munţii Cernei și prin satele de munte risipite (aproape izolate) Dobraia-Bedina-Poiana Lungă și Cracu Teiului, o lume autentică a tradițiilor și a așezărilor muntenești. Folosim drumuri de munte înierbate și pietruite, ori poteci tehnice cu priveliști excelente spre Valea Cernei şi Munţii Mehedinţi.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
38,00km
Urcare
1737m
Coborâre
2014m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Deşi majoritatea traseelor de mountain biking prezentate în acest pachet sunt de tip circuit, iată şi excepţia: prezentul traseu este unul care nu are startul şi sosirea în acelaşi punct şi se parcurge în sensul indicat, iar dacă vrei poteci adevărate, drumuri faine, peisaje frumoase, munte, ape...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Poarta Orientală(Domaşnea) - Bogîltin - Dobraia - Podul Ţăsna(Valea Cernei)

Descriere

Traseul 25 traversează munţii Cernei între Domaşnea și Podul Ţăsnei, prin satele risipite de sub Vf. Arjana, Biliana - Zascol. Un parcurs solicitant, cu peste 3500 m diferențe de nivel, pe cca. 38 km. Alt. max. se înregistrează în coama M. Domașnei (1364 m).

...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Poarta Orientală(Domaşnea) - Bogîltin - Dobraia - Podul Ţăsna(Valea Cernei) în Caraş-Severin, Banat Ciclist este un traseu de Ciclism mediu.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră