Touristik Label - 1417MN12: Peştera Padiş - Vf. Piatra Boghii

Legătura Peştera Padiş - Peştera Şura Boghii
Traseul 12 Punct Roșu Dublu este traseul de legătură dintre Peștera Padiș și vârful Pietrele Boghii, pe o potecă frumoasă printre doline mici, cu posibilitatea de a vizita la final și Peştera Şura Boghii - cu echipament specific și cu surse de lumină.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
uşor
Distanţă
1,86km
Durată
0:45-1:00h
Urcare
178m
Coborâre
8m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Traseul porneşte de la Peştera Padiş şi coboară spre nord până în Poiana Vărăşoaia. De aici urmează spre nord vest între doline mici, până la o stâncă mai mare cu câţiva molizi pe ea. Continuăm spre vest pe marginea pădurii şi, după ce intrăm în pădure, începem să urcăm spre sud până la Vf. Pietr...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Peştera Padiş - Vf. Piatra Boghii

Descriere

Traseul 12 PRD este traseul de legătură dintre Peștera Padiș și Vf. Şura Boghii, un itinerar frumos în zona carstică Șesul Padiș. Este un traseu relativ ușor, dar cu marcaje rare și care poate pune probleme iarn...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Observații

Prima parte a traseului, între Peştera Padiş şi Poiana Vărăşoaia, are marcaje deficitare. De asemenea şi în Poiana Vărăşoaia. După intrarea în padure, este marcat bine. Traseu propus pentru desfiinţare. Probabil nu se vor mai face lucrări de întreţinere. Iarna, zăpezile mari pot pune probleme.

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Peştera Padiş - Vf. Piatra Boghii in Bihor, Bihor - Platoul Padiş is an uşor Drumeţie trail.
0
0 voturi

Comentarii

imaginea utilizatorului GhitaB

Am fost ieri. Am prins o dimineață superbă la Pietrele Boghii. Eu am plecat din Glăvoi că acolo mi-am lăsat mașina. La 6 fix am plecat. A fost o plăcere. Se poate merge ușor lăsând mașina la intersecția asfaltului cu drumul forestier spre Glăvoi. Un pic mai sus e cărarea spre stânga. Marcajele sunt bune, am parcurs ușor.
Completed Checkbox: 

Comentariul dumneavoastră