Touristik Label - 1205MN01: Braşov (cartier Dârste) - Cabana Bunloc - Cabana Renţea

Legătura Dârste - Cabana Rențea (pe la Cabana Bunloc)
Traseul 1 Triunghi Roșu face legătura între Braşov (cartier Dârste) și U.M. Cabana Renţea, trecând pe la Cabana Bunloc. Urcăm susținut până la Cabana Bunloc (loc panoramic extraordinar asupra Brașovului), apoi facem înconjurul Vf. Bechia, pe la izvoarele văii Baciului. Coborâm la V. Mușatului, urmăm V. Gârcinului până sub culmea Vf. Rențea, apoi urcăm la U.M. Rențea. Priveliști spre M. Clăbucet și masivul Piatra Mare.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
mediu
Distanţă
13,50km
Durată
5:45-6:30h
Urcare
1190m
Coborâre
590m

Tabs

Indicaţii de orientare

În cartierul Dârste (Braşov), de la staţia de telescaun Bunloc, urmăm linia pârtiei şi drumul de exploatare până la ruinele vechii cabane şi cabana nouă. Urcăm prin poiană şi prin pădure la dreapta ajungem într-o mică şa. Continuăm în faţă pe curbă de nivel (lipsesc marcajele turistice) până la p...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Braşov (cartier Dârste) - Cabana Bunloc - Valea Muşatului - Valea Gârcin - Cabana Renţea (acum unitate militară)

Descriere

Traseul 1 TR leagă fostul camping Dârste de U.M. Cabana Renţea, pe un parcurs solicitant, cu peste 1200 m diferențe de nivel, în cca. 5.5 - 6 h de drumeție. Un traseu care necesită cunoștințe bune de orientare (...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Observații

Marcaje rare de la stâlpul de deasupra poienii cabanei Bunloc până în poiana aflată la vest de vârful Bechia, marcaje rare de la intrare în valea Gârcin până la drumul de acces auto spre Cabana Renţea (acum unitate militară).

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Braşov (cartier Dârste) - Cabana Bunloc - Cabana Renţea în Braşov, Postăvaru, Piatra Mare, Baiului este un traseu de Drumeţie mediu.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră