Touristik Label - 1604MB14: Borşa - Şaua Gărgălău - Borşa

Circuit Borşa - Şaua Gărgălău - Fosta Cabană Puzdrele
Traseul 14 propune un circuit cicloturistic antrenant în zona stațiunii Borșa, urcând în creasta principală a Munţilor Rodnei, sub Vf. Gărgălău. Primul sector folosește DN18 spre Pasul Prislop, apoi urcăm aprig serpentinele drumului de culme spre Poiana Știol și poteca largă spre Şaua Gărgălău (push bike). Coborârea din Şaua Galaţului o facem pe la Fosta Cabană Puzdrele. Priveliști spre creasta principală a Munţilor Rodnei și Vf. Cearcănu.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
dificil
Distanţă
44,23km
Urcare
1578m
Coborâre
1578m
Vârf
1919m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare
Traseul începe în oraşul Borşa, în dreptul Pârâului Repede şi pe o lungime de 19 km vom avea ocazia să ne încălzim pe urcarea până în Pasul Prislop. Urcarea se desfăşoară în întregime pe asfalt însă, o dată ajunşi la cei 1416 m în pas suntem răsplătiţi pentru efortul depus. Zările ni se deschid şi p...Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Descriere

Traseul 14 urmărește drumul de munte ce face conturul stațiunii Borșa pe sub Vf. Gărgălău, din creasta Munţilor Rodnei. Un parcurs solicitant, cu peste 2000 m diferențe de nivel, pe cca. 44 km. Alt. max. se înregistrează pe creasta principală a Rodnei (1924 m).

Orașul Borşa este poarta de i...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii

Vreme

Cele mai bune sezoane

Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie

Persoane care au contribuit si comentat

 

Borşa - Şaua Gărgălău - Borşa în Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Maramureş Ciclist este un traseu de Ciclism dificil.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră