Touristik Label - 1602MB11: Anina (Oraşul Nou) - Iabalcea - Caraşova - Anina (Oraşul Nou)

Circuit Anina (Oraşul Nou) - Iabalcea - Caraşova - Anina
Traseul 11 propune un circuit cicloturistic în forță, pe versanţii văii râului Caraş, în P. N. Semenic - Cheile Carașului. Porinim din Oraşul Nou spre Peştera Comarnic, una dintre cele mai mari şi frumoase peşteri din Banat, apoi străbatem sate autentice cu populație de origine slavă, deasupra Cheilor Carașului și aproape de Cetatea Turcului. La final, traversăm colinele goale către Mărghitaş și urmăm Valea Buhuiului spre Anina.
0

Trail Details [ro]

Dificultate
dificil
Distanţă
47,90km
Urcare
1498m
Coborâre
1500m

Galerie

Tabs

Indicaţii de orientare

Un traseu lung, susţinut, peste versanţii văii râului Caraş. Un circuit care începe din zona izvorului râului Caraş şi urmează în prima parte valea râului, o zonă calcaroasă spectaculoasă ciuruită de peşteri şi doline, mărginită de abrupturi albe de calcar. Trecem pe la Peştera Comarnic, una dint...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii
Etape

Anina (Oraşul Nou) - Canton forestier Jervani - Iabalcea - Caraşova - Anina (Oraşul Nou)

Descriere

Traseul 11 este un circuit interesant peste versanţii văii Caraş, prin satele Iabalcea - Caraşova și aproape de Lacul Mărghitaş. Un parcurs solicitant, cu peste 2500 m diferențe de nivel, pe cca. 49 km. Altit. max. se înregistrează în fostei tabere de la Ceresnaia (696 m).

Pornim din Oraşul...

Vă rugăm să vă autentificați pentru a vedea mai multe detalii

Vreme

Persoane care au contribuit si comentat

 

Anina (Oraşul Nou) - Iabalcea - Caraşova - Anina (Oraşul Nou) în Caraş-Severin, Banat Ciclist este un traseu de Ciclism dificil.
0
0 voturi

Comentarii

Comentariul dumneavoastră